Fullmåne + flanellskjortor

Det är knäppt. Jag är jätteknäpp. Känner mig fortfarande full. Vet inte varför med tanke på att jag borde nyktrat till när jag gick och la mig vid åttatiden imorse och att klockan är tre nu. Vi hade det i alla fall väldigt trevligt, Martina och jag och det är inte sällsynt direkt! Först var vi hemma hos henne och drack ett aldeles för gott jordgubbsbubbelvin och sen ett par öl på det. Sen gick vi till festivaltältet där vi fick se många vackra karlar i ack så vackra flanellskjortor och för en gångs skull fanns det gott om dem. Sen stängde dom tältet och då drog vi vidare till Nef och såg ännu fler! Jag undrar vart alla kom ifrån? Är det bara under fullmånsperioden dom kommer fram eller bara en gång om året när det är filmfestival i staden? Hur som helst stötte vi på några norrländska filmproducenter som bjöd hem oss på efterfest och där drack dom vin och jag drack vatten med resorb. Bara för att jag är så helylle.



Gud VS människor

Varför körar David (Gud) Bowie på Scarlett (människa) Johansons skiva och inte tvärt om?
Jag blir så förvirrad av detta att jag ändå måste tycka om det.
Lyssna själv vettja!
Scarlett Johansson – Falling Down

Mysterier

Redan tre minuter efter att jag startat upp denna blogg får jag ett mysiskt fall som borde lösas!
Min vän har råkat ut för en snygg kille som dock var så okarismatisk att han kunde med att jämföra henne med en annan tjej som han var kär i. Hur kan man göra så?

Vad har killen för anledning att göra så? Och varför ser han inte det underbara i min vän och blir kär i henne istället!'?

Jag återkommer.

WHAT???

Det är en sann gåta det här.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0